Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα τα έξοδα που σχετίζονται με την εκτύπωση, να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε πιο αποτελεσματικά το μηνιαίο κόστος, αφήνοντάς σας ένα εκπληκτικό ποσό επιπλέον χρόνου και χρημάτων.

 

Υπηρεσίες Διαχείρισης

Οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης (MPS) είναι η  συνεχής βελτίωση του περιβάλλοντος εκτύπωσης, απεικόνισης και της ροής εργασιών εγγράφων για τους χρήστες σας. Περιλαμβάνει την παροχή και την υποστήριξη του σωστού εξοπλισμού και ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού για την υποστήριξη της αποτελεσματικότητας των χρηστών και της μείωσης του κόστους. Οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης αφορούν την υποστήριξη των αναγκών εκτύπωσης των ατόμων της επιχείρησης σας με το σωστό, πιο αποτελεσματικό και οικονομικό περιβάλλον εκτύπωσης.

 

Τεχνική Υποστήριξη

Εάν χρειάζεστε επισκευή ή καθαρισμό  για τους εκτυπωτές σας laser, τις μηχανές φαξ ή τα φωτοαντιγραφικά σας, μπορείτε να βασιστείτε στην έμπειρη υπηρεσία εκτυπωτών μας που γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Συμβόλαια Συντήρησης

Προσφέρουμε ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης για να σας βοηθήσουμε στη διαχείριση των εκτυπωτών σας και  των αναλωσίμων τους ή του φωτοαντιγραφικού σας – όλα με μια ενοποιημένη μηνιαία χρέωση για να διατηρείτε τον εξοπλισμό σας ομαλά σε λειτουργία χωρίς απρογραμμάτιστο κόστος συντήρησης. Το πλάνο συντήρησής μας περιλαμβάνει βέλτιστες πρακτικές, εκπαιδευμένους τεχνικούς, καθώς και γρήγορο χρόνο απόκρισης.

Αναλώσιμα

Τα δοχεία γραφίτη πρέπει να αντικαθίστανται ή να ανανεώνονται περιοδικά, ανάλογα με την χρήση που κάνετε.

Εμείς σας προσφέρουμε ανακατασκευσμένα τόνερ όσο και ΟΕΜ για κάθε μάρκα και μοντέλο εκτυπωτή, φωτοαντιγραφικού ή φάξ.