Η  Business Print είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που  δραστηριοποιείται στην ανακατασκευή τόνερ (toner)  εκτυπωτών και την παροχή υπηρεσιών εκτύπωσης  με σκοπό να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων στο χώρο της εκτύπωσης,  εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες πρακτικές παγκοσμίως, πάντα με σεβασμό στο  περιβάλλον και εναρμονισμένη με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

Η έδρα της βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, εξοπλισμένες με τους πιο σύγχρονους μηχανισμούς τόσο στην παραγωγή όσο και στην παροχή υπηρεσιών  για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η Business Print καλύπτει όλες τις ανάγκες εξοπλισμού που σχετίζονται με την εκτύπωση παράγοντας μια πλήρη γκάμα σε ανακατασκευασμένα αναλώσιμα προϊόντα και παρέχοντας όλων των ειδών υπηρεσίες σε σχέση με την εκτύπωση  (M.P.S – Leasing- ενοικίαση – Κόστος ανά σελίδα ) ώστε να δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση στον πελάτη.

Η διαδικασία κατασκευής καθώς και όλες οι χρησιμοποιούμενες πρώτες ύλες είναι σύμφωνες με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα και η διαδικασία παραγωγής είναι πιστοποιημένη.

Επιπλέον,  παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων και εγγυόμαστε την άμεση εξυπηρέτησή σας σε οποιονδήποτε τομέα συσχετίζεται με αυτές.

Συγκεκριμένα:

  • Διαθέτουμε αξιόπιστη υπηρεσία after sales, από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.
  • Τεχνικοί της εταιρίας μας ελέγχουν οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιαστεί στους εκτυπωτές σας.
  • Παραδίδουμε τα ανακατασκευασμένα μελανοδοχεία στο χώρο σας.

Η φιλοσοφία μας.

           Η Business Print IKE  διαθέτει κάθετη μονάδα παραγωγής ανακατασκευής μελανοδοχείων (cartridges)  με σύγχρονα μηχανήματα και ακολουθώντας τα στάδια αρχικής παραγωγής.

1.       Συλλέγονται και μεταφέρονται, με ειδικώς αδειοδοτούμενο  όχημα τα κενά μελανοδοχεία στον χώρο μας.

2.       Αποσυναρμολογούνται και καθαρίζονται όλα τους τα μέρη.

3.       Αντικαθίστανται  όλα τα φθαρτά εξαρτήματα με καινούρια.

4.       Τοποθετείται η κατάλληλη ποσότητα γραφίτη ή μελάνης στο  κενό  μελανοδοχείο .

5.       Αντικαθίσταται το chip καταμέτρησης σελίδων εκτύπωσης.

6.       Εν συνεχεία περνάει στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου  όπου γίνονται πολλαπλές δοκιμές σε κάθε ένα μελανοδοχείο ξεχωριστά και εκδίδεται το     πιστοποιητικό ανακατασκευής του.

7.      Το μελανοδοχείο συσκευάζεται και είναι έτοιμο προς παράδοση.

 

 

 

Το εργαστήριο μας