Συχνές Ερωτήσεις

  1. Ποια είναι η διαφορά ανακατασκευασμένων, αναγομωμένο ή συμβατών μελανοδοχείων;

Ένα ανακατασκευασμένο τόνερ χρησιμοποιεί ένα αυθεντικό δοχείο, από την κατασκευάστρια εταιρεία για να παραχθεί το προϊόν. Πάνω σε αυτό οι έμπειροι τεχνικοί μας αλλάζουν όλα τα αναλώσιμα μέρη, με ανταλλακτικά που προμηθευόμαστε από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές του εξωτερικού. Μετά την ανακατασκευή όλα μας τα προϊόντα περνάνε από τεστ, συσκευάζονται και παραδίδονται στον πελάτη.

Τα συμβατά είναι εργοστασιακά κατασκευασμένα, το μελανοδοχείο δεν προέρχεται από την κατασκευάστρια εταιρεία, αλλά είναι πανομοιότυπο (κλώνος) που εφαρμόζει στον εκτυπωτή.

Το αναγομωμένο (ξαναγεμισμένο)  μελανοδοχείο προέρχεται από συμβατό ή αυθεντικό μελανοδοχείο στο οποίο απλά επαναγεμίζουν τον θάλαμο με γραφίτη ή υγρό μελάνι.

  1. Υπάρχει κίνδυνος χρησιμοποιώντας ανακατασκευασμένα μελάνια για τον εκτυπωτή μου;

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Η Business Print χρησιμοποιεί όλα τα πρότυπα ανακατασκευής, διαθέτει ISO 19752  και ISO 19798  που σας εξασφαλίζουν απόδοση στην ποιότητα εκτύπωσης εφάμιλλη με των αυθεντικών. Εξάλλου η Business Print διαθέτη εγγύηση καλής λειτουργίας.

  1. Η απόδοση των ανακατασκευασμένων διαφέρει από των αυθεντικών.

Όλα μας τα μελανοδοχεία γεμίζονται με την ποσότητα γραφίτη που υποδεικνύουν οι κατασκευάστριες εταιρείες. Με αυτό τον τρόπο η ποσότητα των σελίδων είναι τουλάχιστον ίδια με των αυθεντικών.

Πρέπει να γνωρίζεται πως ο αριθμός σελίδων που δίνουν όλες οι κατασκευάστριες εταιρείες είναι με κάλυψη το 5% της σελίδας. Αυτό σημαίνει πως αν εκτυπώσετε μια σελίδα που περιέχει φωτογραφία η ολόκληρη με κείμενο, δεν θα εκτυπωθεί το μέγιστο τον σελίδων. Σαν εταιρεία σας προτείνουμε να κάνετε χρήση της οικονομικής εκτύπωσης από το μενού λειτουργιών του εκτυπωτή σας.

  1. Ποια άλλα αναλώσιμα χρειάζονται για να έχω σωστή απόδοση στην εκτύπωση;

Ανάλογα τον εκτυπωτή σας υπάρχουν κι άλλα αναλώσιμα τα οποία διαθέτουν μέτρηση σελίδων. Έτσι πολλές φορές μπορεί ο εκτυπωτή σας να σας δώσει μήνυμα για την αλλαγή κάποιου άλλου αναλωσίμου όπως Drum (τύμπανο), fuser (φούρνος), Waste toner (δοχείο υπολειμμάτων).

Η αλλαγή αυτών των αναλωσίμων είναι απαραίτητη τόσο για να έχετε σωστή απόδοση εκτύπωσης όσο και μετά το πέρας της προειδοποίησης να μην σταματήσει ο εκτυπωτής σας να λειτουργεί μέχρι την αντικατάσταση του αναλωσίμου.